MesterGuiden Byggesag (00076)

Nyt badeværelse

Projektform:
Totalentreprise

Opgavestart:
Fredag 25/9 2015

Tilbud afgives inden:
Ingen angivet

Fag:
El-installatør

Område:
Midtsjælland

Log ind for at se kontaktoplysninger.

Denne opgave drejer sig om et badeværelse på lidt under 8m2 (2,04 x 4,27 m2). Det skal total renoveres og rummet er pt. 100% tomt og dermed klart.

Tømrer: I første omgang skal væggene skiftes og loftet skal skiftes. Loftshøjden er 2,60m. Der skal opføres 2 lags vådrumsgips og der skal laves kraftig vådrumssikring. I forb.m. tømrerdelen af arbejdet skal også klargøres til væghængt toilet. Der skal forberedes til ventilator i loftet.

Murer: Dernæst skal fliserne på gulvet pilles op og skiftes. Der skal før det palnes ud til vandret uden fald på det store gulv. Der skal laves en bruseniche på 1x1m med fald mod et dræn langs væggen. Murer skal også gøre helt klar i gulv og væg til VVS'er bagefter. Der skal herunder forberedes til kloak/dræn og til at vand kan blive lagt ind i væggen til bruserudtag. Alle fliser er 60x60cm og skal vandskæres. Der er varmerør (varmt vand) i gulvet. Risiko for lækage ved skade påhviler håndværkeren hvorfor forsikring SKAL være i orden inden arbejdets påbegyndelse.

VVS/kloakmester: Eksisterende vandførsel skal forlænges fra gulv og op i væggen således at der kan kobles vægmonteret brus på væggen. Der skal monteres uni-drain i gulvet på forberedt plads og kobles til afløb som pt. sidder lidt ude fra væggen. Siden skal der monteres væghængt toilet. Der skal knappes et gammelt vandudtag (pexrør) af og det skal skjules i gulvet. Et eksisterende gulvafløb ønskes skjult. Der skal monteres bruseramatur + vaghængt bruser.

Elektriker: Der skal monteres 12 spots i loftet og kobles ventilation til. Der skal forberedes til 3 nye eludtag.

Fgl. materialer står bygherre for: fliser, toilet (skål + cisterne). Desuden alt malerarbejde sent i projektet. Al indretning incl. amaturer ligeså. Resterende dele står håndværkere for - fx. gipsplader mv.

Vigtigt: Alle håndværkere skal være under Byg Garanti ordningen. Jeg ønsker oplyst timepris ex.moms. og forventet timeforbrug.

Generelt: Alt større affald skal bortskaffes ved håndværkeren selv. Mindre dele kan smides i forhaven gennem vinduer (vinduer skiftes til sidst, men ikke med i denne beskrivelse).

Billede til inspiration er vedhæftet

Vedhæftet fil:
Log ind for at se vedhæftede filer.

ElektrikerAnlægsgartnerMalerMurerTømrer