Murer › MesterGuiden

Murermester søges

Hvis ikke man kender en god murermester, hvad gør man så, når man har et byggeprojekt, der kræver en murer?

MesterGuiden hjælper dem som har brug for en murermester. Vi skaber kontakten og sikre dig samtidigt en god, sikker og professionel oplevelse, når du vælger en murermester fra MesterGuiden – en murermester, som vi har tillid og relationer til, men som vi også stiller krav til.

Alle murermestre i MesterGuiden har drevet virksomhed på samme cvr-nr. i mindst fem år, er medlem af en arbejdsgiverorganisation og er klar til at indgå en skriftlig aftale med dig som bygherrer.

MesterGuiden er din garanti for fri konkurrence, da alle murermestre i MesterGuiden kan byde ind på opgaven. Vi sender ikke bare din opgave til en tilfældig murermester som andre opgaveportaler.

Det er dig, der bestemmer, hvor mange murermestre du vil have henvendelse fra og hvilken murermester du i sidste ende vælger til at udfører dit byggeprojekt.

Vi hjælper dig med at indgå en skriftlig byggeaftale med den udvalgte murermester, så alle parter er klar over, hvad der er aftalt og hvornår projektet skal være færdigt.

Udfyld kontaktformularen og du vil i løbet af kort tid blive kontaktet af en medarbejder til en uforpligtende dialog omkring dit byggeprojekt.

ElektrikerAnlægsgartnerMalerMurerTømrer