Hvordan finder jeg en god tømrer, der kan opfylde vores boligdrømme?

- Og hvordan sikrer jeg, at mit byggeprojekt løber så smertefrit som muligt?

Naturlige spørgsmål som alle seriøse mennesker stiller sig selv inden de kaster sig ud i byggeprojekter til tusindvis af kroner.

Vores ambition er at give dig en god, sikker og professionel oplevelse, når du vælger en tømrer fra MesterGuiden – tømrer, som vi har tillid og relationer til, men som vi også stiller krav til.

Alle tømrer i MesterGuiden er derfor medlem af en organisation og har drevet tømrervirksomhed på samme cvr-nr. i mindst fem år. Tømrerne er også klar til at indgå en skriftlig aftale med dig som bygherrer, fordi de tror på klare aftaler.

MesterGuiden er din garanti for fri konkurrence mellem de tilsluttede tømrer, da alle håndværkere i MesterGuiden kan byde ind på opgaven. Vi sender ikke bare din opgave til tre tilfældige tømrer som andre opgaveportaler.

Det er dig der bestemmer, hvor mange tømrer du vil have henvendelse fra og hvem du i sidste ende vælger til at opfylde dine drømme.

Vi hjælper dig med at indgå en skriftlig byggeaftale med den udvalgte tømrer, så alle parter er klar over, hvad der er aftalt og hvornår projektet skal være færdigt.

Klik på “opret opgave” og du vil i løbet af kort tid blive kontaktet af en medarbejder til en uforpligtende dialog omkring dit byggeprojekt.

ElektrikerAnlægsgartnerMalerMurerTømrer